Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Endpoint har udgivet Simas

Esportsorganisationen foretager ændringer i sin Rocket League liste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen Endpoint har meddelt, at den har frigivet et medlem af sin Rocket League-liste. På trods af at Simas "simas" Gurskis først kom til organisationen for et par uger siden, vil han gå videre fra holdet og få lov til at udforske andre muligheder i konkurrencescenen.

" På trods af en stærk start på den tidligere splittelse har vores Rocket League-hold kæmpet for at komme videre og realisere det fulde potentiale hos alle de involverede spillere. Vi mener, at dette i høj grad skyldes et sammenstød i roller, og i sidste ende er der truffet en fælles beslutning om at give Simas mulighed for at udforske andre muligheder for det næste brud.

"Simas har været en vigtig del af lineuppet, en sand professionel og en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi ønsker ham alt det bedste og vil aktivt hjælpe ham med at finde et nyt hjem.

Med hensyn til hvad der er næste for Endpoints Rocket League-hold, vil holdet "være efter udskiftninger i løbet af den næste måned for at forsøge at sikre, at vi finder den rigtige spiller til at skubbe på i vintersplittet."

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold