Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Engelske CMA stiller umuligt krav for at godkende Microsofts Activision Blizzard-handel

Det er ganske let; Activision Blizzard skal bare sælge Call of Duty-licensen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har hele tiden stået klart, at selvom at Microsofts planlagte Activision Blizzard-handel har mødt modstand flere steder, så var det engelske Competition and Markets Authority, eller CMA, der opponerede hårdest. Nu er de kommet med deres krav for at handlen kan godkendes i England, og det virker som et ret hårdt stød mod handlen generelt.

Som VGC skriver er kravet ret simpelt; de foreslår at Activision Blizzard enten sælger den del af forretningen der har med Call of Duty-serien at gøre, enten det eller at splitte hele virksomheden op.

Det synes som et ret umuligt krav for hverken Activision Blizzard eller Microsoft at godkende, men alligevel har Rima Alaily sagt følgende i en meddelelse:

"We are committed to offering effective and easily enforceable solutions that address the CMA's concerns. Our commitment to grant long term 100% equal access to Call of Duty to Sony, Nintendo, Steam and others preserves the deal's benefits to gamers and developers and increases competition in the market. 75% of respondents to the CMA's public consultation agree that this deal is good for competition in UK gaming."

Det vides endnu ikke helt hvordan forhandlingerne fortsætter.

Engelske CMA stiller umuligt krav for at godkende Microsofts Activision Blizzard-handel


Indlæser mere indhold