Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Battlefront II

Engelske ministre foreslår Loot Box-regulering efter EA's "surprise mechanics"-forklaring

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du husker måske at det engelske parlament, i et forsøg på at afgøre om hvorvidt Loot Boxes udgør en form for hasardspil, inviterede EA til samråd for at høre deres mening om kritikken. Her sagde en repræsentant at de hos EA ikke betragtede det som Loot Boxes, men snarere "surprise mechanics", og dette resulterede naturligvis i hån verden over.

Men søforklaringen har vist sig måske at have større konsekvenser. Som PCGamesN skriver så har det engelske parlaments "Digital, Culture, Media & Sports Committee" udgivet en lang rapport om de problemer der er opstået i branchen, og her foreslår de faktisk at netop Loot Boxes skal behandles som hasardspil.

Faktisk siger rapporten, at "some representatives demonstrated a lack of honesty and transparency", og refererer direkte til EA. Desuden siger de at disse repræsentanter var "wilfully obtuse".

Faktisk siger rapporten, at komiteen specifikt udpeger EA's Kerry Hopkins som værende en af grundene til at de nu anbefaler at man tager politisk sigte imod disse praksisser.

"This is noticeably out of step with the attitude of may gamers who contacted us following our evidence session, including those who vehemently rejected her characterisation of packs not as loot boxes but as 'surprise mechanics.'"

Komiteen anbefaler at man behandler Loot Boxes under lovens sektion 6 af landets Gambling Act.

Star Wars Battlefront II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold