Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Englands målmand har taget et fuldt gaming setup med til VM i Qatar

"Just trying to get the best frames and that," lyder det fra Jordan Pickford.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I øjeblikket er nogle af verdens allerbedste fodboldspillere samlet i Qatar til det meget omdiskuterede VM i fodbold. Med træning, pressemøder og kampe cirka hver fjerde dag, er der nok at se til, men spillerne får dog også tid til at slappe af i den bagende sol.

Og hvad er bedre til at koble af med - i skyggen og med aircondition - end en gang Fortnite? Det er i hvert fald, hvad den målmanden Jordan Pickford foretrækker, afslører han i et nyt interview på det engelske landsholds officielle YouTube-kanal.

Adspurgt om, hvad han laver i sin fritid, svarer Pickford: "Try and do recovery, feel good about yourself, whatever you need. Spend some time with the lads... Fortnite. Still on the Fortnite vibe."

Pickford fortæller også (omkring 8 minutter inde i videoen), at han har taget et fuldt gaming setup med til Qatar, da han var træt af at spille på sin bærbar, når den stod på udebanekampe med klub og landshold.

"Just trying to get the best frames and that," lyder det afslappet fra den dygtige målmand, der nok får brug for alle gamingreflekserne senere på ugen, hvor England møder Frankrig i VM's kvartfinale.

Fortnite
Måske Jordan Pickford drømmer om at gøre Neymar selskab i Fortnite?

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold