Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Enter the Gungeon

Enter the Gungeon får gratis "Gungeons and Draguns"-DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Enter the Gungeon er et sjovt, lille bullet hell roguelike med en overflod af charme, og hvis du aldrig har prøvet det før eller allerede er fan, er der god grund til at kigge på det nu. Snart kommer Advanced Gungeons and Draguns, en gratis ny DLC der bringer en helt ny boss til spillet (Resourceful Rat), nye gadgets og meget mere.

Som navnet hentyder til, så kommer DLC'en med et fantasy-element, men udviklerne har også tilføjet "many quality of life improvements, including a new ammo box type that refills a bit of ammo for all guns, the ability to send heart pickups to the shop when at full health, teleporters in chest and exit rooms and an option to increase move speed while out of combat."

Du kan tjekke den nye trailer for neden.

HQ
Enter the Gungeon

Relaterede tekster

0
To timer med Enter the Gungeon

To timer med Enter the Gungeon

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Enter the Gungeon er en spændende dungeon crawler med en masse roguelike-mekanikker, og det er fremragende underholdning. Rasmus er i studiet for at vise spillet frem. ...Indlæser mere indhold