Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Envy og OpTic afslører officielt deres sammensmeltning

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har nærmest været bredt bekendt i rygtekredse, at de to store esportsorganisationer, Envy og OpTic, stod til at smelte sammen i en bred aftale imellem de to. De har dog ikke rigtig kommenteret på sagen, men det har de nu, og de har også bekræftet.

Envy og OpTic har officielt afsløret via Twitter, at de smelter sammen til én virksomhed. Desuden betyder det at deres Call of Duty-hold, Dallas Empire, nu kommer til at blive kendt som OpTic Texas.

Deres diverse hold vil blive kombineret, så eksempelvis Chicagos Brandon "Dashy" Otell og Seth "Scump" Abner skal spille sammen med Dallas' Indervir "iLLeY" Dhaliwal og Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro.

Du kan læse meget mere her.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold