Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic afslører Fortnite Summer Skirmish

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden Epic afslørede, at de ville donere $100 millioner dollars til Fortnite esports, har der været overraskende stille på den front. Men nu har de annonceret en helt ny konkurrence, der nok skal få fans til at glæde sig.

De vil afholde hvad de kalder Summer Skirmish serien. En otte ugers konkurrence med $8 millioner dollars i præmiepenge, og det begynder allerede denne weekend med Duos konkurrencen, hvor $250.000 bliver givet til vinderen. De bedste Fortnite spillere vil dyste, og invitationerne er allerede blevet sendt, men bliv hængende på Gamereactor, hvis du vil vide mere om hvordan man tilmelder sig fremtidige konkurrencer i Fortnite.

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold