Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic finder ingen beviser på, at Saturday Skirmish vinderen snød

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle få uger siden offentliggjorde Epic Game Summer Skirmish Series. En ny turnering i Fortnite, men da den endelig blev afholdt, var den voldsomt præget af tekniske problemer, til punktet hvor de var nødt til at udskyde den. I lørdags fik de endelig afsluttet turneringen på Playstation 4, men den kom ikke i mål uden yderligere problemer.

"This is burglary" skrev nogle brugere på Reddit efter at Idropz_Bodies vandt førstepræmien på $30,000 dollars, for sin præstation på Playstation 4. De skrev det, da de mistænkte ham for at snyde fordi en relativ ny spiller til scenen havde evnerne til at vinde. Mange forlangte en undersøgelse, hvilket Epic nu har lavet. De forlangte det blandt andet fordi han formåede at dræbe hele 129 modstandere.

Epic Games er nu færdige med undersøgelsen, og de har ikke fundet nogle beviser på, at Idropz_Bodies benyttede sig af mus og keyboard da han spillede på Playstation 4. Derfor har han fået lov til at beholde titel og pris.

"I'm not sure what to say about all the negativity. I was given an opportunity and made the best of it. Today really showed me that you really cannot succeed without hate but I was not alone. I had the Destiny community at my side. Without them I'm not sure if I would've been able to take it" udtalte Idropz_Bodies tilKotaku.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold