Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Epic Games betalte over $100 millioner for Borderlands 3's eksklusivitet i seks måneder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig, som del af Apples og Epic Games' igangværende retsag, blev det afsløret præcis hvor meget Epic Games har brugt på at kunne tilbyde gratis spil til deres brugere. Man kunne sagtens kigge på de priser, og tænke at det er ret billigt, men sådan forholder det sig ikke med de titler de har skulle betale for, for at opnå eksklusivtet i en bestemt periode.

Et af de mange dokumenter der er blevet offentliggjort igennem aktindsigten i retsagen har afsløret, at Epic Games betalte omtrent $115 millioner for at Borderlands 3 kunne blive en Epic Games Store-eksklusiv på PC i seks måneder.

Det er udover de $11 millioner de betalte for Borderlands: The Handsome Collection og Civilization VI, som begge blev givet væk gratis via Epic Games Store også.

Det vides endnu ikke om hvorvidt Epic vil fortsætte med at fokusere lige så meget på eksklusiver. Via dokumenterne er der to mulige planer, hvoraf den ene siger 25 eksklusiver imellem 2021 og 2024, og den anden siger 156.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold