Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic har annonceret sine planer for Fortnite kapitel 4 konkurrencescene

Med et nyt kapitel følger et nyt konkurrenceformat.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor et nyt kapitel og en ny sæson af Fortnite er ankommet, har Epic Games endelig delt alle detaljerne om, hvad den konkurrencemæssige side af tingene vil tilbyde.

Startende med en Hype Reset skal alle spillere genoptjene deres rækker, hvis de har til hensigt at konkurrere i Cash Cups og også Fortnite Championship Series. Før de kommer til dette endelige niveau, skal spillerne dog gennemgå Fortnite Divisional Cups, som vil se duoer konkurrere i ugentlige turneringer i håb om at nå Elite Cups, hvor kontanter gives som belønning.

Hvad angår formatet for hver uge af Divisional Cup-spillet, er der frigivet en grafik, der viser flowet og kvalifikationsprocessen for at kunne tjene en plads på højeste konkurrenceniveau.

Fortnite

Epic har udtalt, at de uger, der vil holde FNCS-spil (som vil lære mere om i januar, men vil give enhver Elite Division-spiller chancen for at konkurrere) ikke vil indeholde nogen Elite Cups.

Ellers vil der være 12 ugers konkurrencespil i denne sæson, med en to-ugers pause, der finder sted mellem 19. december og 2. januar.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold