Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Epic-chef får kritik for misvisende repræsentation af Metaverse-tal

Har "The Metaverse" virkelig 600 millioner aktive månedlige brugere?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at have skubbet hårdt på med udvikling omkring det såkaldte "Metaverse" i årevis, et skub der har resulteret i mange, mange tabte milliarder dollars, så har en rapport for nylig slået fast at Meta (Facebook) nu valgt at skrue ned for deres fokus på det her buzzword.

Det skyldes blandt andet at Metaverse er så uhyre vagt defineret. Epic CEO Tim Sweeney tror eksempelvis stadig meget direkte på det her koncept, men får nu kritik for en besked på Twitter, hvor han kommenterer på en Business Insider-artikel der erklærer Metaverse-udvikling som tendens for død.

Sweeney får kritik her for at loppe aktive spillere i Fortnite, Minecraft, Roblox og andre spilplatforme i en og samme kategori som værende spillere i "The Metaverse", men er de egentlig det?

Dette har givet anlæg til kritik, blandt andet fra YongYea, der udtaler sig om Sweeneys rationale herunder.

Epic-chef får kritik for misvisende repræsentation af Metaverse-tal


Indlæser mere indhold