Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Er 50 Cent gået i gang med at tease Grand Theft Auto VI?

Hvor kommer det billede fra Vice City fra?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for en massiv lækagesag, så har Rockstar selv ikke gjort andet end officielt at bekræfte at Grand Theft Auto VI eksisterer. Men fans lader nu til at være overbeviste om, at rapper 50 Cent er i fuld gang med at tease noget relateret til spillet.

I et nyt opslag på Instagram har 50 Cent fremvist et billede af Vice City, som angiveligt er settingen i det kommende spil, eller om ikke andet en del af den samlede pakke.

I selve beskrivelsen har 50 Cent forklaret at han vil give os yderligere kontekst på et senere tidspunkt, men hyper også en eller anden form for formel afsløring inden alt for længe.

Det kan være at rapperen enten medvirker i spillet, eller har leveret musik til soundtracket. Lige meget hvad, så kan det være at noget er under opsejling.

Grand Theft Auto VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold