Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 7

Er de to sidste Sæson 3 karakterer til Tekken 7 lige blevet lækket?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tekken 7 er gået hen og blevet en gigantisk succes for Bandai Namco, til trods for en noget lunken start. Ikke mindst grundet smarte opdateringer, en stor rolleliste med mange spændende og anderledes gæstekarakterer, og et imødekommende turneringssystem der har åbnet op for en masse scener verden over.

Sæson 3 er er godt i gang og slutningen på Tekken World Tour 2020 nærmer sig med hastige skridt. Den tilbagvendende Zafina ankom i September, og den nye Leroy Smith kommer til December, men der er endnu stadig to ukendte karakterer på vej. To billeder af henholdsvis Kunimitsu og Jun Kazama, der begge første gang optrådte i Tekken 2, er blevet lækket på Twitter.

Billederne er stilliseret meget som mange andre af karakterafsløringerne til Tekken 7, men om de er troværdige er ikke til at vide. Dog har Michael Murray, spillets nuværende producer, og Katsuhiro Harada, esportsdirektør for Bandai Namco, afsløret tidligere at de sidste karakterer ikke er gæster udefra, men nogen velkendte ansigter.

Tror du, at der er hold i disse rygter?

Tekken 7
Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold