Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Er det lige så nemt at bygge en pc som LEGO?

Vi organiserede en lille konkurrence for at finde ud af det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle gange går et væddemål for vidt, og i Gamereactors tilfælde var vi så heldige at få NVIDIA og Proshop til at sponsorere en lille intern konkurrence, som du kan se i videoen ovenfor. Hver eneste af de komponenter, vi har brugt i denne video, er i øjeblikket til salg som en del af Proshops Super Days Sale.

Mens præmissen var nem nok, og LEGO-sæt er spredt ud over de fleste danske husstande med børn eller barnlige sjæle, var komponenterne lidt sværere at udpege.

Stjernen i det her build er Asus' ROG Strix RTX 4070 TI Super. Dette kort giver dig 16GB VRAM, nok til at spille alle de nyeste spil i selv 4K, samtidig med at det understøtter de mange teknologier og systemer, som NVIDIA leverer til gamere, hvad enten det er opskalering eller billedgenerering samt den nyeste generation af Ray Tracing, der giver dig ultrarealistiske refleksioner, hvilket bidrager til en meget mere fordybende og virkelighedstro belysning i spillet.

Dette grafikkort ledsages af en Intel 14. generations CPU. Vi valgte et Lian Li-kabinet og blæsere, der er nemme at håndtere, fordi deres RGB-system er nemt at arbejde med, men vi valgte en massiv Corsair-køler og -strømforsyning, hvis vi skulle opgradere CPU'en senere. Hukommelse og lagerplads er meget billigere, end det har været længe, og med et Z790-baseret Asus Prime-bundkort er der masser af plads til at udvide, hvis vi vil have endnu mere senere.Indlæser mere indhold