Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Colours

Er et ny Sonic Colors remaster potentielt på vej?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det blå pindsvin, Sonic, har været meget fremtrædende i film-branchen med en ny film på vej til biograferne i starten af 2022, så er og bliver Sonic en ikonisk videospils-karakter. Vi så desværre ikke rigtig nogen Sonic-titler i 2020, men det ser ud til at 2021 kunne være anderledes.

Gematsu - et tysk voice-over studie - rapporterer, at Sonic Colors Remastered er en del fa studiets portfolio, og er altså kommet til at afsløre den kommende titel. Studiets webside er lige pt. nede, og det virker en lille smule suspekt. Ikke længe efter dukkede en titel op ved navn Sonic Colors Ultimate hos den franske udbyder Sogamely til PS4, Xbox One og Switch, men denne titel er nu også allerede blevet fjernet.

Det peger godt og grundigt på, at 2010 Wii og DS-spillet er i gang med at blive remastered. Selvom de to titler fra Wii og DS deler navn, så er det faktisk to seperate titler, da DS versionen fokusere på den systemets Dual Screen-setup og det er interessant at se hvilken én af de to versioner, der bliver remastered.

Om Sonic Colors Remastered er en realitet eller ej, må vi se, men vi vil selvfølgelig holde jer opdateret om alt Sonic nyt i horisonten.

Sonic Colours

Relaterede tekster

3
Sonic ColoursScore

Sonic Colours

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Sega er igen klar med et eventyr der lover at det blå pindsvin atter er i topform. I modsætning til tidligere forsøg er der dog meget der tyder på, at de denne gang har ret...Indlæser mere indhold