Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 3

Er et remaster af Battlefield 3 på vej?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede at Battlefield 6 er under udvikling hos DICE, og ikke bare det, flere rygter har allerede peget på, at det igen vil fokusere på moderne krigsførelse, i stedet for mere historiske perioder, som de sidste to spil i serien har. Det gjorde det uhyre populære Battlefield 3 også, og noget kunne tyde på at DICE også vil lave et remaster af spillet.

Om ikke andet opstod der en lidt kuriøs situation for nylig. Som WCCFTech skriver har Youtube-brugeren Daqarie, der tidligere har lavet insider-videoer om netop Battlefield-serien, for nylig udgivet en video, hvor han påstår at et remaster af Battlefield 3 er under udvikling.

Videoen er dog blevet taget ned igen, men før det skete så sendte mange den afsted på Twitter til diverse DICE-designere, og én af dem, Executive Producer Aleksander Grøndal, responderede med en smiley med en lukket lynlås for munden.

Selvom dette naturligvis ikke er nogen direkte bekræftelse, så er det lidt kuriøs respons fra Grøndal.

Hvad tror du?

Battlefield 3

Relaterede tekster

5
Battlefield 3 - Back to KarkandScore

Battlefield 3 - Back to Karkand

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første DLC-pakke til Battlefield 3 er landet. Nogle får den gratis, men hvis du ikke er blandt de heldige, vil du sikkert gerne vide om den er pengene værd. Svaret får du her.

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus er draget i kamp med Battlefield 3 igen, for denne gang at nærstudere Playstation 3- og Xbox 360-udgaverne af spillet. Læs alt her.

5
Battlefield 3 er gratis på Origin

Battlefield 3 er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Lee West

Når du nu alligevel højest sandsynligt holder fri i dag, så kan du måske bruge tiden på at installere Battlefield 3. Spillet er nemlig ganske gratis at hente på butikken...Indlæser mere indhold