Dansk
Gamereactor
nyheder
Dark Souls

Er et remaster af Dark Souls på vej?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dark Souls er hurtigt gået hen og er blevet et af de mest legendariske spil fra det seneste årti, og vil sandsynligvis gå over i historien som et af de mest indflydelsesrige moderne spil nogensinde. Spillet udkom på PlayStation 3, Xbox 360 og PC tilbage i 2011, og nu tyder noget på at det snart vil ankomme på de nye konsoller.

For nylig kunne redaktøren for hjemmesiden Nintendo Switch Network, Marcus Sellers, bekræfte, at Bandai Namco har i sinde at afholde en stor begivenhed d. 15 december, og at de her vil løfte sløret for et hav af projekter. Han nævner ingen af disse ved navn, bortset fra ét, en remaster-version af Dark Souls.

Hans besked blev hurtigt slettet, men er blevet fanget af flere sider såsom Seasoned Gaming. Du kan se et skærmbillede herunder. Angiveligvis skulle dette remaster ikke bare komme til PS4, Xbox One og PC, men også til Switch. Faktisk har Nintendo, ifølge Sellers, en stor tilstedeværelse ved Bandai Namcos begivenhed.

Vi har rakt ud til Bandai Namco for at få en bekræftelse.

Dark Souls

Relaterede tekster

Dark SoulsScore

Dark Souls

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR SE

From Software følger op på det supersvære Demon's Souls med et endnu hårdere rollespil. Vi bringer to anmeldelser af spillet her.Indlæser mere indhold