Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overlord

Er Overlord færdigt?

Codemasters presser Triumph

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge spilsitet Quicksave Junkie, så svirrer det i øjeblikket med rygter omkring Overlord og det faktum at Codemasters angiveligt presser det hollandske spilstudie Triumph Studios til at blive færdige med spillet hurtigst muligt. Rygterne skulle således gå på at spillet skal ud på markedet for at Codemasters kan opnå deres finansielle forudsigelser, og ikke fordi det reelt er helt færdig og afpudset.

Vi anmelder Overlord i vores kommende juni/juli magasin og hvis vi ikke mener at spillet er klar til at blive sendt på hylderne, så kommer du naturligvis til at høre om det. Vi gør dog opmærksom på at det kun er et rygte.

Overlord
Overlord
Overlord

Relaterede tekster

OverlordScore

Overlord

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Pikmin blandes med Fable i en særdeles ondskabsfuld cocktail. Martin har testet Triumph Studios seneste spilprojekt...Indlæser mere indhold