Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Street Fighter 6
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Red Dead Revolver

   Er Red Dead Revolver på vej til Playstation 4?

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt

   Xbox One-spillere fik i forrige måned Red Dead Redemption gennem bagud-kompatibilitet, og nu får Playstation 4-ejere tilsyneladende snart mulighed for at spille det første spil i serien, Red Dead Revolver.

   HQ

   Flere Playstation 4-brugere fra Australien opdagede, at Red Dead Revolver i kort tid var tilgængeligt på den digitale Playstation-butik, men er nu blevet fjernet. Det samme var tilfældet med Red Dead Redemption til Xbox One, da det måneder inden dets udgivelse blev muligt at tilgå spillet gennem en fejl i brugerfladen, som senere blev lukket.

   Først flere måneder efter blev spillet tilgængeligt på Xbox One, og vi ser muligvis samme situation nu, hvor Red Dead Revolver er blevet fjernet uden varsel. Der har desuden heller ikke været nogen offentlig udtalelse fra Rockstar Games omkring spillet, men chancen for at se Red Dead Revolver på Playstation 4 virker yderst sandsynlig.

   Red Dead Revolver

   Relaterede tekster

   1
   Red Dead RevolverScore

   Red Dead Revolver

   ANMELDELSE. Skrevet af Alan Vittarp Rasmussen

   Det ville være synd at sige, at markedet er oversvømmet af westernspil. Kigger man på høsten i denne genre ender man ud med et noget magert resultat.

   0
   Red Dead Revolver genoplives

   Red Dead Revolver genoplives

   NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

   Efter måneder i kisten, ser det nu ud til at Red Dead Revolver er blevet genoplivet af Rockstar. Firmaet har nemlig købt alle rettigheder til at arbejde videre med det ellers dødsdømte projekt.

   0
   Red Dead Revolver tilbage i sadlen?

   Red Dead Revolver tilbage i sadlen?

   NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

   Forvirringen er ved at være total hos både spiljournalister og PR folk hos Capcom. Først skifter spillet hænder, så droppes det som en del af den annoncerede sparepakke som Capcom er nødt til at gennemføre og nu er det tilbage på releaselisterne. Øhhh?

   0
   Red Dead Revolver skudt ned

   Red Dead Revolver skudt ned

   NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

   Vi skal ikke kunne sige om det er varmen, men nu melder Capcom altså ud, at de har valgt at droppe det western-inspirerede spil Red Dead Revolver, og dermed ryger endnu en udgivelse i svinget - denne gang for PS2 spillere.

   0
   Red Dead Revolver – de seneste screens

   Red Dead Revolver – de seneste screens

   NYHED. Skrevet af Jonte Leijonberg

   Capcom er måske ikke de store fornyere, men Red Dead Revolver ser i det mindste ud til at foregå i et anderledes miljø end f.eks. Resident Evil eller Devil May Cry. Vi har de seneste screens indenfor.   Indlæser mere indhold