Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

Er Returnal og Sackboy også på vej til PC?

Vi ved at Nixxes har travlt med at bringe Spider-Man til platformen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev det afsløret at studiet Nixxes er ved at bringe Spider-Man til PC, og dette er bare et led i en længere kæde af projekter, der skal sørge for at flere PlayStation-eksklusiver lander på netop PC. Der lader nu dog også til at være beviser på, at også Returnal og Sackboy: A Big Adventure snart vil foretage samme rejse.

Ovre på Reddit har en bruger tilsyneladende fået fat i skærmbilleder fra PC-versioner af begge spil, og ikke bare det, selvsamme bruger har tilsyneladende overleveret beviser til moderatorerne i tråden, som siger at det tyder på at den er god nok.

Billederne viser blandt andet indstillingerne, og hvordan man kan skrue på de forskellige tekniske parametre. Det må betyde at de her versioner er ved at være færdige, men de dukkede naturligvis ikke op under State of Play.

Du kan se dem herunder.

Returnal
Returnal
Returnal

Relaterede tekster

5
Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.Indlæser mere indhold