Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL annoncerer Pro Tour 2024 tidsplan

IEM Katowice og Köln er tilbage, og IEM Dallas og Kina er blevet afsløret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL har nu annonceret tidsplanen for 2024 ESL Pro Tour for Counter-Strike: Global Offensive. Året starter turneringen med IEM Katowice, alt sammen før forskellige andre begivenheder på IEM-niveau finder sted, og Pro Leagues er spredt imellem.

I henhold til tidsplanen, efter IEM Katowice i januar / februar, kan vi se frem til IEM Kina i april, ESL Pro League Season 19 i slutningen af april / begyndelsen af maj, IEM Dallas i maj, IEM Köln i august, ESL Pro League Season 20 i september og IEM Fall (endnu ikke annonceret placering) i oktober.

Ser man på ESL Challenger-siden af tingene, vil Season 47 køre fra februar til juni, med Season 48 planlagt til juli til november. Der vil også være ESL Challenger Major 56 i april, 57 i juni, 58 (baseret i Atlanta) i oktober og 59 i november.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold