Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL forbyder Crocs i ESL Pro Tour regelbog opdatering

Der er tilføjet en præcisering for specifikt at behandle fodtøjet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er en Counter-Strike professionel, der har et særligt blødt punkt for Crocs, har vi nogle dårlige nyheder til dig. Som nævnt i den seneste opdatering af ESL Pro Tour-regelbogen har ESL specifikt målrettet fodtøjet og forbudt dem at blive båret af spillere ved officielle ESL-begivenheder.

Som nævnt i en præcisering til artikel 4.3 Clothing siger ESL, "Crocs betragtes som åbne sko og er derfor ikke tilladt."

ESL fortsætter med at tilføje: "Spillerne og holdene skal sikre, at de alle er i lige farvet holdtøj, lange bukser og lukkede sko (dvs. shorts, flip-flops og (dvs. shorts, flip-flops og skumsko f.eks. Crocs-træsko er ikke tilladt). Enhver form for hovedbeklædning er forbudt. Sanktioner vil blive tildelt for mindre overtrædelser af denne regel (mindst $ 250 bøde), men i større tilfælde (for eksempel stødende indhold, andet holdmærket tøj osv.) får spillerne ikke lov til at starte deres kampe, før det problematiske stykke tøj er blevet udskiftet.

Denne regelændring er blot en af mange, da ESL også har behandlet en masse andre områder, herunder spilspecifikke regler, regler for listebegrænsninger, udskiftningsregler og mere.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold