Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

ESL Gaming og KRAFTON bringer dig ESL PUBG Masters og PUBG Open

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESL Gaming har officielt afsløret via deres hjemmeside, at de arbejder sammen med selskabet bag PlayerUnknown's Battlegrounds, KRAFTON, om at bringe os nye serier af PUBG esport. Det betyder at blandt andet ESL PUBG Masters og PUBG Open vil ankomme snart, og bestå af en række separate begivenheder, der allerede starter i april. Her kommer der til at være en præmiepulje på hendholdsvis $50,000 og $2,000.

Der kommer til at være fire ESL PUBG Masters-turneringer på tværs af året, og disse er opdelt imellem Europa og Nordamerika. Hver begivenhed kommer derfor til at give PUBG Championship Qualification Points. Den første fase går i gang d. 7 april, og den store finalen sker i starten af maj.

PUBG: Battlegrounds
ESL

I forhold til PUBG Open kommer der til at være tre turneringer henover året. Sommerbegivenheden vil finde sted i juni eller juli, og der kommer desuden til at være i september, og en til vinter.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold