Dansk
Gamereactor
esports

Esports World Cup vil indeholde forbløffende $ 60 millioner samlet præmiepulje

Det er den største, der nogensinde er blevet vist til en begivenhed i esportshistorien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har længe vidst, at Esports World Cup ville have en præmiepulje i modsætning til noget andet. Det er blevet lovet et par forskellige gange, at det ville være den største i esportshistorien, hvilket betyder, at det skulle være større end sidste års Gamers8 Festival, der klokkede ind på $ 45 millioner, og også 2021's Dota 2 The International, der kom ind på over $ 40 millioner. Det har den smadret.

Den saudiarabiske begivenhed, der afholdes i byen Riyadh i år, vil indeholde en præmiepulje på over 60 millioner dollars. Vi får at vide, at puljen vil blive delt mellem forskellige forskellige elementer, med $ 20 millioner dedikeret til inter-game Club Championship, over $ 30 millioner dedikeret til de respektive spilmesterskaber, $ 7.6 millioner dedikeret til kvalifikationsbegivenhederne og derefter yderligere $ 1.1 millioner beregnet til MVP-priserne, der vil blive uddelt.

Taler om megapræmiepuljen, Esports World Cup Foundation CEO Ralf Reichert har udtalt: "At sætte rekorden for største esportspræmiepulje er en bemærkelsesværdig præstation, men det, jeg er mest stolt af, er det positive budskab, dette sender til det bredere esports- og spilsamfund. Mere end 60 millioner dollars er et bevis på vores investering i fremtiden for global esport, en forpligtelse over for esportsfans, der fortjener ekstraordinære begivenheder og en udvidelse af vores mission om at skabe meningsfulde konkurrencemuligheder med livsændrende præmiepuljer for esportsatleter overalt."

Det eneste rigtige spørgsmål om Esports World Cup er nu, hvornår præcis det og hver af spilturneringerne vil blive afholdt. Vi formoder engang i juli og august, men uden tvivl vil de officielle datoer være den næste information, der gives, især da den fulde liste over spil blev bekræftet for nylig.

Esports World Cup vil indeholde forbløffende $ 60 millioner samlet præmiepulje


Indlæser mere indhold