Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Sæson 8 af Fortnite Championship Series starter d. 14 oktober

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har officielt afsløret via hjemmeside, at den kommende ottende sæson af Fortnite Championship Series er på vej, og at den specifikt sparkes i gang d. 14 oktober. Præcis som Sæson 7 er der hele $3 millioner på højkant, men denne pulje splittes imellem regioner.

Formatet består først og fremmest er en Arena Preseason, som inkluderer en FNCS Qualifier Weekend d. 24-26 september inden det hele gør løs i midten af oktober.

Ulige den syvende sæson består formatet kun af to Qualifiers, mellem d. 15-17 oktober og d. 22-24 oktober, og det leder til seminfinaler d. 28-29 oktober med en finale d. 30-31 oktober.

Skal du se med?

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold