Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

Ninjaer i Pyjamas har indgået et samarbejde med Red Bull

Den svenske esportsorganisation vil have energidrikmærkets logo på sine trøjer, og der er planlagt mere hen ad vejen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den svenske esportsorganisation Ninjas in Pyjamas har indgået et partnerskab med det enorme energidrikmærke Red Bull. Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at dette vil starte med at se Red Bulls logo dukke op på NIP's Counter-Strike: Global Offensive-trøjer, når holdet konkurrerer ved BLAST Premier Fall Finals, men at der vil komme mere ud af denne aftale i fremtiden.

"Red Bull har været i spillet næsten lige så længe, som vi har - og hvor der er esport, er der Red Bull," sagde Hicham Chahine, administrerende direktør for NIP. "Det er en følelse af, at ninjaer endelig fik deres vinger! At se den rasende crimson tyr på vores NIP-trøjer vil være et stolt øjeblik for vores organisation.

De nøjagtige detaljer om, hvad partnerskabet ellers vil udvikle sig til at omfatte, er endnu ikke detaljeret, men vi får at vide, at det er "langt mere end bare et logo på en skjorte."

Ninjaer i Pyjamas har indgået et samarbejde med Red Bull


Indlæser mere indhold