Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Valorant

Riot har detaljeret Valorant Game Changers vision for 2023

Kvindernes konkurrencescene vil modtage et par opdateringer og ændringer efter et vellykket år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor 2022-sæsonen af Valorant Game Changers-turneringen er afsluttet, er Riot Games allerede begyndt at skitsere sine ændringer og opdateringer til scenen, når den går ind i 2023-sæsonen.

Som delt i et blogindlæg får vi at vide, at der vil være bestræbelser på at fortsætte med at drive samfundsvækst, og dette kommer i form af et nyt færdighedsniveauopdelingssystem. Til at begynde med vil der være Academy og Emergents sektionen, hvor sidstnævnte sigter mod at give højt rangerede spillere en chance for at kommunikere og fremvise deres evner gennem et konkurrencedygtigt knudepunkt og en dedikeret Discord. Førstnævnte vil se uddannelsesmæssigt indhold blive produceret af personligheder, der har til formål at give et indblik i Valorant økosystemet.

Den næste fase op vil være Contenders turneringen, hvor holdene vil konkurrere i et åbent kvalifikationsformat om et skud for at tjene en plads i VCT Game Changers EMEA turneringen, som vil se de 16 bedste hold fra hele regionen stå over for og søge at tjene pladser i premieren, slutningen af året turnering, Game Changers Championship.

Som Riot udtrykker det: "Det nye kredsløb er designet til at være den ideelle vej til professionelt spil for dem i Game Changers-samfundet - et rum, hvor spillerne kan finpudse deres færdigheder, blive de bedste og komme ind i det større VCT-økosystem og bogstaveligt talt ændre spillet."

Startdatoerne for Game Changers 2023-sæsonen er endnu ikke bekræftet.

Valorant

Relaterede teksterIndlæser mere indhold