Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Danteh har sluttet sig til Los Angeles Gladiators

Overwatch League-veteranen har forladt Lone Star-staten til Golden State igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er få personer, der har været i Overwatch League lige siden den første sæson. En af disse mennesker er Dante "Danteh" Cruz. Efter at have startet sin OWL-karriere i San Francisco Shock, inden han tager til Houston Outlaws for en længere periode, er veteranen på vej tilbage til Golden State, omend ikke til chokket.

Og det skyldes, at Danteh er på vej til Los Angeles Gladiators til 2023-sæsonen. Der er ingen omtale af hans kontraktlængde med holdet, men vi får at vide, at han igen vil passe ind i tankrollen, som han gjorde med Outlaws, efterhånden som hans embedsperiode skred frem med holdet.

Med hensyn til hvornår OWL er tilbage til sin 2023-sæson, har Blizzard endnu ikke låst en officiel startdato.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold