Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Kia er tilbage som LEC's hovedpartner

For femte år i træk.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har meddelt , at de har forlænget deres aftale med KIA for at se bilmærket betragtes som League of Legends EMEA Championships vigtigste partner for 2023-sæsonen. Forlængelsen betyder, at de to parter har arbejdet sammen i fem år i træk.

Denne udvidelse vil betyde, at Kia fortsætter med at præsentere den ugentlige Mic Check-serie, ligesom de vil være involveret i en lang række gaver i spillet i løbet af året. For at tilføje til dette vil du fortsat se KIAs logo på LEC-branding og i spillet under LEC-udsendelser.

"Som liga stræber vi konstant efter at innovere og bringe de bedst mulige oplevelser til vores fans," sagde Eva Suarez, Head of Partnerships Esport EMEA. "Vores partnerskab med KIA, som stræber efter innovation i alt, hvad de gør, vil give os mulighed for at opgradere vores tilbud og give vores følgere utrolige oplevelser i løbet af sæsonen."

LEC startede officielt i weekenden, da 2023-sæsonens Winter Split startede.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold