Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC Season Finals afholdes i Montpellier, Frankrig

På Sud de France Arena.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens 2023 League of Legends EMEA Championship-sæsonen kun lige er startet med Winter Split, har Riot allerede vendt opmærksomheden mod sæsonfinalen, som kommer til sommer.

Til dette formål har spilfirmaet afsløret , hvor sæsonfinalen vil blive afholdt, som i stedet bytter 2022's svenske spillested til en i Frankrig i 2023. Sæsonfinalen tager til Montpellier, Frankrig for at afholde konkurrence på Sud de France Arena i regionen.

"Med en så stor og livlig LoL Esports-fanskare i Frankrig er vi glade for at bringe vores roadshow tilbage til landet for første gang siden 2017 ved at være vært for vores showpiece-begivenhed i Montpellier i Occitanie-regionen," sagde Alberto Guerrero, chef for Esports, EMEA hos Riot Games. "Byen og regionen var ekstremt imponerende i hele værtsbyens kontrolproces og deres passion og engagement i at vokse spil og esportsindustrien var meget tydelig."

Bortset fra dette sted får vi ikke mere at vide om sæsonfinalen, da Riot blot bemærker ellers, at yderligere detaljer vil blive uddelt i de kommende måneder.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold