Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

B&B er vinderen af vores CS:GO-turnering i januar

Duoen nedlagde Feis Klan for at gå derfra med præmien på €1000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den forgangne weekend afsluttede vi vores Counter-Strike: Global Offensive-turnering i januar 2023, hvor en flok duoer konkurrerede i håb om at komme til den store finale, hvor chancen for at vinde pengepræmien på €1000 var til stede.

Efter en ottendedelsfinale, så en kvartfinale, så en semifinale, stod vi tilbage med kun to tilbageværende hold, som endte med at blive B&B og Feis Klan. De to duoer fortsatte derefter med at sluge det ud i et bedst-af-tre-format for at bestemme en vinder, som trods alt blev sagt og gjort, endte med at være B &B, der tog serien 2-0.

Dette resultat betød, at B&B gik derfra med €1000-præmien og cementerede sig som Gamereactors 2v2 CS:GO-mestre i januar måned.

Hvis du ikke fangede live-action, skal du sørge for at se en gentagelse af de sidste kampe her, og også se på de fulde turneringsresultater på vores dedikerede underside her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold