Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Brawlhalla

Brawlhallas 2023-sæson vil indeholde en præmiepulje på $1 million

Og det starter i februar.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har skitseret en masse af planerne for Brawlhallas konkurrencesæson i 2023. Sat til at starte i næste måned den 3. februar, når Winter Championship starter, får vi at vide i en pressemeddelelse, at sæsonen vil indeholde både online og offline begivenheder, og at den vil indeholde en præmiepulje på $ 1 million i løbet af året.

Det siges, at spillere i løbet af året vil være i stand til at konkurrere i fire online sæsonmesterskaber, hvor de bedste spillere fra hvert mesterskab kvalificerer sig til en personlig sæsonbestemt royale, der afholdes i Atlanta, Georgia.

For at gå sammen med sæsonmesterskaberne vil der også være yderligere tre LAN-begivenheder i løbet af året, selvom finere detaljer vedrørende hver af disse ankommer på et senere tidspunkt.

Som afslutning på året bliver Brawlhalla World Championship, som finder sted i november. Yderligere oplysninger herom er endnu ikke offentliggjort.

Når vintermesterskabet skydes i gang i februar, vil du kunne opleve actionen live lige her.

Brawlhalla

Relaterede tekster

1
Brawlhalla kommer til telefonerne

Brawlhalla kommer til telefonerne

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Som I sikkert har fået med, afholdt Ubisoft i går aftes deres egen udsendelse Ubisoft Forward, hvor vi som ventet blev introduceret for en masse nyheder om selskabets...

1
Rayman ankommer til Brawlhalla

Rayman ankommer til Brawlhalla

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

Det efterhånden ret populære kampspil Brawlhalla får tilføjet en ny karakter til november, først og fremmest i anledning af at Ubisoft opkøbte Blue Mammoth Games tilbage...Indlæser mere indhold