Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League opdaterer ikke til den seneste patch til Midseason Madness

Esportsscenen fortsætter med at spille på sæson 4-versionen af spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Blizzard har forsøgt at se Overwatch League-konkurrencen spillet på den aktuelle version af Overwatch 2, vil dette ikke være tilfældet for Midseason Madness.

Overwatch League leder, Sean Miller, har taget til Twitter for at afsløre, at den kommende skifer af spil fortsat vil blive spillet på Season 4-versionen af spillet, da der ikke har været tilstrækkelig tid til at overgå til den seneste patch.

Miller sagde: "Vi forsøger altid at holde OWL-balancen så tæt på live-spillet, som vi kan, men i betragtning af at der ikke vil være tilstrækkelig tid til at overføre OWL til sæson 5 til Midseason Madness eller en retfærdig måde at matche live-spillet med sæson 4 midtcyklus, besluttede vi, at den bedste mulighed for alle parter er at forblive på sæson 4-lanceringspatchen, som ligaen i øjeblikket bruger gennem afslutningen af MSM.

"Når vi overvejer fremtidige balancepatch-påvirkninger for resten af sæsonen, vil vi fortsætte med at gøre vores bedste for at tilpasse live-tjenesten til OWL-konkurrencen så meget som muligt."

I det væsentlige skal du ikke forvente meget af en ændring i meta, når vi går ind i næste runde af konkurrencedygtige kampe.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold