Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Astralis bænker to medlemmer og signerer to nye stjerner

Den danske organisations Counter-Strike-hold er rystet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den danske esportsorganisation, Astralis, har bekræftet signingen af to nye personer og bænkningen af to nuværende medlemmer. I et forsøg på at vende tilbage til toppen af professionelle Counter-Strike har Astralis officielt flyttet Christian Møss "Buzz" Andersen og Johannes "b0RUP" Borup ud af startlisten, og har i stedet hentet den tidligere Heroic duo bestående af Martin "stavn" Lund og Jakob "jabbi" Nygaard ind som erstatninger.

Det skal bemærkes, at både stavn og jabbi for nylig blev fjernet fra startopstillingen Heroic på grund af et påstået tillidsbrud om, hvordan parret udforskede andre muligheder i scenen, alt imens de angiveligt accepterede en kontraktforlængelse med Heroic på samme tid. Under dette sæt begivenheder blev det nævnt, at Astralis var det hold, som parret søgte at forlade Heroic til fordel for at deltage.

På grund af manglende kvalifikation til BLAST Premier: World Final i december, vil vi næste gang se denne version af Astralis i aktion ved forskellige mindre begivenheder op til nytår.

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold