Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Saudi statsstøttede Esports World Cup til at indeholde en League of Legends begivenhed

Den otte uger lange konkurrence bliver 2024's svar på Gamers8-festivalen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sommeren 2023 strømmede utallige esports-fagfolk fra en række esportsscener til Saudi-Arabien for at konkurrere i Gamers8-festivalen. Dette var en flere uger lang festival, der så en række turneringer spillet på en række unikke spil og tilbyder massive pengepræmier til at starte. Mens det præsenterede masser af spændende konkurrence, blev begivenheden også kritiseret for at være esports ækvivalent med sportswashing.

Gamers8-festivalen var dog nok af en succes, at det ikke tog lang tid, før den saudiarabiske stat - der støtter begivenheden - meddelte, at den ville vende tilbage i 2024 under den nye navnebror til Esports World Cup, og det ser ud til, at begivenhedens løfte og tiltrækning er steget nok til også at tiltrække Riot Games opmærksomhed.
Fordi esportsreporter, Jacob Wolf, har afsløret, at en League of Legends begivenhed vil blive præsenteret på festivalen. Det er uklart, hvordan det vil blive vist i øjeblikket, bortset fra det faktum, at der er omtale, at det finder sted den første uge af juli, men LoL er nu det første spil, der er bekræftet at dukke op på festivalen, som starter i juli og tilbyder, hvad der rygtes at være den største præmiepulje i esportshistorien.

Ingen tvivl om, at med disse oplysninger nu ude i naturen, vil vi begynde at høre mere om den kommende megafestival.

League of Legends
Samuel Lakin

Relaterede teksterIndlæser mere indhold