Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Vender San Francisco Shock tilbage til konkurrencedygtig Overwatch 2 ?

NRG's administrerende direktør ser ud til at drille så meget.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da esportsorganisationen NRG er et af partnerholdene i den kommende Esports World Cup, ser vi holdet udvide og underskrive flere nye lister og spillere for at kunne konkurrere i de forskellige turneringer, der findes i Saudi-Arabien denne sommer. Det ser ud til, at denne udvidelse også vil se et af NRGs eksisterende, men i øjeblikket uopererede hold også gøre comeback.

Efter sammenbruddet af Overwatch League har NRG's San Francisco Shock ikke været i drift, men det ser ud til, at dette kan ændre sig. Som svar på en meningsmåling foretaget på Shock 's sociale kanaler, der så Overwatch betragtes som det førende spil, hvor fans ønskede at se NRG danne og støtte en liste, har NRG CEO og grundlægger Andy Miller simpelthen udtalt: "Hell yah! Giv os en uges tid til at lave mad!"

I det væsentlige ser det ud til, at vi kan forvente noget NRG x Overwatch relateret i næste uge, og forhåbentlig vil dette betyde en tilbagevenden af Shock, uden tvivl det mest dekorerede hold, der eksisterer i Overwatch League æraen.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold