Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Luminosity tager sejren ved ESL Pro League-finalerne

De brasilianske verdensmestre tager endnu en titel hjem efter en tæt kamp mod G2 Esports.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det brasilianske Counter-Strike-hol Luminosity Gaming - der er omtrent det tætteste man kommer på en regerende verdensmester inden for Counter-Strike - føjede endnu en titel og trofæ til præmieskabet i denne weekend.

Ved ESL Pro League sæson 3-finalerne i London skulle holdet op mod fransk-belgiske G2 Esports i finalerne. G2 har hængt i bremsen indtil videre i år, men her i weekenden klikkede det endelig for holdet.

Finaleserien, der blev spillet som bedst-af-5 maps, endte med at vare alle fem maps. Og når begge hold præsterede tocifrede resultater i hver runde, og sidste map endda måtte i overtid, var det en tæt kamp på alle måder.

G2 åbnede serien med en overraskende 16-10-sejr på Overpass, et map hvor Luminosity som regel er særdeles stærke. De svarede igen med en tidlig føring på andet map, Train, men G2 præsterede et comeback og udlignede til 12-12 inden brasilianerne lukkede kampen ved 16-13.

Første halvleg på tredje map - Cobblestone - var en tæt affære, men G2 trådte sømmet i bund i anden halvleg, og sikrede ni runder som terrorister mens Luminosity kun fik to, med en endelig score på 16-10.

Dermed var sejren inden for G2's rækkevidde, da finalen nåede fjerde map, Dust2. Det fransk-belgiske hold kom bedst fra start og førte 6-9 ved halvlegen, men Luminosity eksploderede nærmest i anden halvleg. På terroristsiden udlignede de først til 9-9 og 10-10, nåede op på map point uden at give flere runder væk, og lukkede kampen med 16-11.

Sidste og afgørende map var en rigtig neglebider, da holdene skulle i aktion på Inferno. G2 og Luminosity skiftedes til at tage føringen og udligne, så kampen efter 30 runder måtte i overtid. Det faldt ud til Luminositys fordel, der tog sidste map med scoren 19-16, og dermed vandt finaleserien med en mapscore på 3-2.

Sejren understreger Luminositys status som det førende hold pt. Men finalen viste også et fornyet G2 Esports, der leverede deres suverænt bedste indsats i år indtil videre. Forhåbentlig kan de holde formen oppe.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Scott Choucino, ESL

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold