Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SK Gaming og HellRaisers med til DreamHack Summer

Og svenske Epsilon har spillet sig vej til Jönköping via den åbne kvalifikation. Sidste plads i turneringen er ikke afgjort endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

DreamHack har sat navn på de sidste to af i alt seks hold, der er inviteret direkte til at spille med i Counter-Strike-turneringen ved DreamHack Summer senere på måneden. Det ukrainske/slovakiske hold HellRaisers og danske SK Gaming skal begge spille med.

HellRaisers har fået invitationen fordi de blev nummer to ved Minor-mesterskabet til DreamHack Tours. SK er blevet inviteret "på grund af deres form og tidligere resultater", lyder det i pressemeddelelsen.

Dermed er alle seks hold, der bliver inviteret direkte til turneringen, nu på plads. De sidste to deltagere afgøres via åbne kvalifikationsturneringer, hvoraf den ene blev afholdt her i weekenden. Her vandt det svenske hold Epsilon eSports. Den sidste kvalifikationsrunde bliver spillet i denne uge.

Altså ser listen over deltagere til DreamHack Summer sådan ud:

Ninjas in Pyjamas
Godsent
Tempo Storm
Astralis
HellRaisers
SK Gaming
Epsilon

DreamHack Summer finder sted den 18-21. juni. I alt er der $100.000 på spil i CS:GO-turneringen. Eventet byder også på turneringer inden for blandt andet Hearthstone, Heroes of the Storm og Street Fighter.

Counter-Strike: Global Offensive
HellRaisers kom på andenpladsen til DreamHack Tours, og det giver dem plads til DreamHack Summer. // Photo: Adela Sznajder, DreamHack.

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold