Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Warface

ESL og Crytek går sammen om Warface-turneringer

Go4Warface turneringsrækken byder på en samlet præmiepulje på €10.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Crytek, studiet bag spil som Crysis og free-to-play skydespillet Warface, dypper nu tæerne i esport med sidstnævnte titel. De er gået sammen med ESL om at lancere turneringsrækken Go4Warface.

Go4Warface kommer til at følge det samme grundlæggende format som resten af ESL's Go4-turneringer - et format der har 12 år på bagen. Altså bliver Go4Warface-turneringerne åbne for alle, og det er gratis at deltage.

Alt i alt er der €10.000 på højkant på tværs af alle Go4Warface-begivenhederne. I pressemeddelelsen lyder det blandt andet:

The Go4Warface tournament series will launch with a prize pool of over €10,000, which will grow over time. Players will join together in teams to compete in weekly tournaments with €100 prize money up for grabs, and the eight top-performing teams will become eligible for a monthly final tournament with a prize pot of €500.

Den første Go4Warface-turnering løber af stablen den 7. august. Hop forbi ESL Warface-websiden for mere info.

Relaterede tekster

2
Warface får juleindhold

Warface får juleindhold

NYHED. Skrevet af Lee West

Cryteks skydespil, Warface, byder nu i anledning af julen på nyt indhold. Hver dag frem til den 25. december kan deltagende spillere derfor se frem til lidt ekstra i...Indlæser mere indhold