Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vi kigger nærmere på den bærbar som Fnatic rejser med

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er professionel eSportsatlet, så er det ganske sikkert og vist at du rejser rigtig meget. Derfor er det godt at blive sponsoreret af et firma som MSI, som specialiserer i at lave solide gaming-bærbarer. Ved et nyligt event i Stockholm fik vi lov til at kigge nærmere på deres seneste line-up af nye modeller, og deriblandt er GT83VR Titan SLI, som har en gigantisk ydeevne.

MSI er netop blandt Fnatics diverse sponsorer, og har leveret disse modeller til holdets medlemmer når de rejser. Interessant nok har det ikke været vigtigt for holdet at have en solid teknisk præstation eller et mekanisk keyboard, men snarere at skærmen havde 120hz Refresh Rate. Ifølge MSI var det holdets vigtigste ønske, for ellers skulle de have BenQ-skærme med sig rundt når de rejste.

Denne bærbar er ikke for alle, for den koster omtrent €5000, men man har vel ret til at drømme...

Counter-Strike: Global OffensiveCounter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold