Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
esports
Overwatch

Overwatch-verdensmesterskaberne vender tilbage

Facebook
TwitterReddit

Den såkaldte Overwatch World Cup var en stor succes sidste år, hvor Sydkorea dominerede og vandt mesterskabet, og nu har Blizzard afsløret at turneringen vender tilbage. Finalerne afholdes ved BlizzCon senere på året.

Blizzard har sagt at de lige nu sporer præstationerne blandt de 100 bedste spillere fra hvert land, og næste måned vil de benytte statistik til at afgøre de 32 bedste lande i verden. Derefter vil der være kvalifikationsrunder, så er du en af de bedste spillere i Danmark, og skulle Danmark på mirakuløs vis være blandt de 32 bedste lande, så er der en god chance for at du skal deltage, og repræsenterer Danmark ved verdensmesterskaberne.

Det er også muligt for hver af de 32 lande at oprette en såkaldt 2017 Overwatch World Cup National Committee, med tre eksperter der bestemmer landets tre repræsentanter. Blizzard vælger 10 nominerede til denne komite, og spillerne stemmer så på hvem der skal sidde i den.

Blizzard har flere konkrete detaljer om mesterskaberne via deres blog, og du kan samtidig besøge den officielle hjemmeside.

Hvem kan udfordre Sydkorea i år?

Overwatch
Photo: Blizzard