Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Projekt Evil viser deres nye Call of Duty-hold frem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESports-organisationen Project Evil har vist deres nye Call of Duty-team frem, og det indeholder fire spillere fra eRa Eternity og én fra eRa gaming. eRa Eternity klarede sig ikke så godt, som de havde håbet ved CWL Anahein forrige måned, men Project Evil klarede sig heller ikke meget bedre.

"They are a great bunch of guys and hard workers," fortalte Projekt Evils CEO Jeff M. Dot Esports. "I believe that after discussion, they realized we had the same drive and vision as they do."

CWL Championship i Orlando begynder senere I år, så Project Evil er uden tvivl fokuserede på den turnering. Det vil derfor være en fordel, at størstedelen af holdet kender hinanden i forvejen.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Projekt Evil

Relaterede tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

På en tur til London fik Katrine lov til at stifte bekendtskab med det nye Call of Duty: Infinite Warfare, og alt hvad det har at byde på. Læs om oplevelsen her.Indlæser mere indhold