Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty World Championships 2017 - Vi kigger på den første dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er naturligvis i Orlando, Florida ved Amway Center i anledning af Call of Duty World Championships 2017. Den første dag er nu overstået, og selvom det ikke har foregået i hovedarenaen der først åbner i morgen, så har vi set alle kampene og interviewet tonsvis af spillere.

Den første dag blev sparket i gang med fanfavoritterne hos OpTic Gaming, der skulle op imod 3suP. Som forventet gav de dem stryg 3-0. Vi snakkede efterfølgende lidt med Crimsix efter kampen.

HQ

I samme grupper slog Epsilon Echo Fox 3-0, men den var stadig en langt tættere affære, med et imponerende comeback på 5-3 i Search & Destroy. Vi snakkede lidt med Joshh fra Epsilon efter kampen.

HQ

Gruppe B var langt mere intens, hvor Mindfreak.Black tog en overraskende Search & Destroy-sejr fra Team EnVyUs, før det nordamerikanske hold vandt 3-1 samlet. Elevate EU havde en lignende situation hvor de slog Projekt Evil.

eUnited kørte efter, og de skulle op imod Mindfreak. Det var en ganske let sejr på 3-0, hvorimod den anden kamp i gruppen, Team Infused vs Lethal Gaming var en tættere kamp.

Luminosity Gaming mod Supremacy fulgte trop, hvor LG var ganske dominerende i deres 3-0 sejr. Rise Nation vs Team Vitality gik efter og her måtte Rise Nation give efter i et nederlag på 3-1.

Gruppe E var den samme historie; FaZe Clan slog Team Allegiance 3-1, hvor de kun tabte Uplink i en episk 7-1 kamp. Red Reserve, et andet britisk hold, knuste eRa Eternity 3-0, som placerede dem i toppen af gruppen.

Gruppen F var måske den mest interessante gruppe i løbet af den første dag, hvor Str8 Rippin tog godt imod Evil Geniuses, og slog dem 3-0 hvor særligt spilleren StuDyy skilte sig ud. Fnatic vs Tainted Minds var den anden kamp i gruppen, og her vandt de 3-2.

Call of Duty: Infinite Warfare

To europæiske hold udgjorde halvdelen af gruppe G, hvor Splyce og Millenium tog imod Ghost Gaming og Team Kaliber. Begge kampe var utroligt tætte; Splyce der anses for at være favoritter gjorde det bare sværere for dem selv, og det resulterede i en tæt kamp på 3-2. Vi fik en snak med Jurd bagefter, og det kan du se herunder.

HQ

Millenium vs Ghost gik samme vej, men her var det Ghost der tog sejren. Desværre for Millenium var det en kamp de virkelig ikke ønskede at tabe, og det snakkede vi med MarkyB om.

HQ

Gruppe H består af Enigma6, som kæmpede imod Team MRN Black med en lettere sejr på 3-0, hvorimod Cloud9 skulle op imod Rogue og vandt.

Så blev det tid til at gå tilbage til gruppe A, hvor OpTic og Epsilon skulle kæmpe. Det var uden tvivl en af dagens største kampe, men til trods for at tage en tidlig føring på Hardpoint kunne Epsilon ikke holde ved og tabte 3-0. Echo Fox vs 3sUP kom bagefter, og her var det Echo Fox der løb med sejren.

Team EnVyUs påbegyndte den endelige runde med en sejr på 3-0 over Elevate EU, og Mindfreak.Black forbedrede deres situation ved at tage sejren fra Projekt Evil.

Gruppe C så eUnited fortsætte deres dominering ved at knuse Lethal Gaming 3-0.

Gruppe D afsluttede dagen, hvor Rise slog Luminosity 3-0. Supremacy klarede sig bedre her og slog Vitality 3-2. Efter sejren snakkede vi med Faccento.

HQ

Det var alt for den første dag af turneringen.

HQ

Relaterede tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

På en tur til London fik Katrine lov til at stifte bekendtskab med det nye Call of Duty: Infinite Warfare, og alt hvad det har at byde på. Læs om oplevelsen her.Indlæser mere indhold