Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

CSGO Lotto-ejere indgår forlig i sag om gambling

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år løb to Youtube-personligheder hovedkuls ind i lidt af en skandale, da det kom frem at en CS:GO-orienteret gambling-side kaldet CSGO Lotto, som begge havde refereret til noget helt nyt de begge var faldet over i videoer, faktisk var en side de selv ejede.

De to personligheder hedder Trevor Martin og Tom Cassel, eller Tmartn og ProSyndicate, og på grund af den manglende gennemsigtighed i forhold til gambling-sidens ophav, at bevidst opfordre mindreårige til at gamble med Skins på internettet og at forbryde sig imod Valves tredjepartspolitik, så blev de begge sagsøgt fra et hav af kilder, deriblandt kunder, firmaer og sågar forældre. Vigtigst af alt har de dog været under efterforskning af handelskomissionen, eller FTC (Federal Trade Commission), og deres efterforskning er der nu indgået forlig i.

FTC har meldt ud, at begge faktisk slipper for videre straf, men at de via denne sag har sat juridisk præcedens, der skal gøre det en del sværere for "social media influencers" at lave lignende numre i fremtiden:

"The Commission order settling the charges requires Martin and Cassell to clearly and conspicuously disclose any material connections with an endorser or between an endorser and any promoted product or service. Also today, the FTC announced that staff has both sent warning letters to 21 social media influencers it contacted earlier this year regarding their Instagram posts, and updated staff guidance for social media influencers and endorsers."

Det lader til at de allerede har 21 andre personer i kikkerten.

Hvad synes du om denne sag?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold