Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SK Gaming tager Blast Pro Series-kronen

Facebook
TwitterReddit

Gamereactor deltog for nylig ved Blast Pro Series-turneringen i København, hvor seks hold dystede om at være de aller bedste til Counter-Strike: Global Offensive, og tage den samlede præmie på $125.000.

Formatet fungerede således, at fem runder blev spillet, hvoraf hver indeholdte tre kampe der kørte samtidig. Dette fungerede nærmest som en liga, men hvor der sker en del mere hele tiden. Den første aften var godt nok plaget af tekniske problemer, men alle fem runder blev spillet om lørdagen i stedet.

De fleste forventede at Astralis ville vinde, som du også kan se videoen herunder, men der var også nogle der forventede at det danske hold North kunne tage førstepladsen. Dog endte de med at blive smidt ud af Ninjas in Pyjamas, og kvalificerede sig desværre ikke til finalen.

Astralis vandt dog samtlige af deres kamp bortset fra en uafgjort kamp imod North, og publikummets jubel indikerede klart at de var favoritter. De slog NiP, SK Gaming, FaZe, og G2, og så mødte de SK Gaming i finalen. Her vandt SK Gaming på overraskende vis efter en ringe start.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh