Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Danske North vinder DreamHack Open Tours

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det danske eSportshold North har ikke altid formået at nå de højder holdet blev designet til at nå i Counter-Strike: Global Offensive, men nu har de i det mindste tilføjet endnu et trofæ til samlingen, ved at vinde DreamHack Open Tours. De leverede stærke præstationer igennem hele gruppespillet, og vandt derefter finalen på overbevisende vis.

I Gruppe B sammen med North var HellRaisers, Team Envy, og The Imperial, og efter en tæt dyst på 16-12 imod Imperial, og en mere overbevisende sejr imod Envy kørte North videre til semifinalen, hvor de skulle op imod Gambit Esports. Her startede det sløvt, men North vandt to kampe på Dust II og Overpass i streg.

North slug til sidst HellRaisers i finalen 16-12 og 16-9, og trak $50.000 hjem i præmie.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold