Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Splyce tager HCS New Orleans sejren

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo's esports scenen er domineret af nogle store hold - her især Splyce og TOX Gaming. Og det var da også de to hold, der skulle kæmpe i finalen til Halo Championship Series New Orleans denne weekend, hvor Splyce i sidste ende løb med sejren.

Splyce havde allerede mødt TOX før finalen, og slog dem 4-3, og så da Tox kom igen og ville have deres revanche, besejrede Splyce dem igen. Denne gang med en sejr på 4-2. Dermed kunne de tage guldet og præmien på $100,000 dollars.

Halo 5: Guardians
Photo: Halo

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold