Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Der er $10 millioner på højkant ved Fortnite Fall Skirmish-turneringen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games afslørede tidligere på året, at de havde i sinde at dedikere hele $100 millioner til eSportinitiativer, og man må sige at der er sket noget siden. Masser af Fortnite-turneringer er dukket op, og den næste af slagsen hedder Fall Skirmish. Her har Epic nu kunne afsløre via Twitter, at der er hele $10 millioner på højkant.

Det lader dog ikke til at være alle der er lige glade for Epic Games' ambitiøse planer. Youtube-stjernen Keemstar havde planer om at starte et Friday Fortnite-initiativ op, men det lader det ikke til at han gør alligevel.

Han har skrevet via Twitter:

"Nope! I'm not playing this game again. RiP #FridayFortnite !"

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold