Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Snax er angiveligvis blevet smidt på bænken hos Mousesports

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at have hjulpet Mousesports med at løfte det store ESL One-trofæ i New York efter en hæsblæsende dyst i Counter-Strike: Global Offensive i sidste måned, så florerer der nu rygter om at Janusz 'Snax' Pogorzelski måske kunne blive "bænket", altså forvist til reservedelen af holdet. Dette skriver VP Esports, der siger at de har insider-information om holdet.

Mousesports havde angiveligvis et møde for at tale om deres fremtid efter en skuffende præstation i StarSeries i-League Season 6, hvor Snax ikke blev inviteret. De siger desuden at der er en mulighed for at Martin 'Styko' Styk kunne vende tilbage til holdet.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold