Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Blast Pro Series-turneringen tager en tur til Lissabon

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blast Pro Series har haft nogle ganske imponerende begivenheder, hvoraf to er løbet af stablen i København i et komplet udsolgt Forum. Nu ved vi at arrangørerne bag ønsker at lukke og lukke for sæsonen ved at afholde en stor turnering i Lissabon.

Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor er det blevet bekræftet, at Blast Pro Series kommer til Lissabon, Portugal d. 14 og 15 december, hvor seks af de bedste hold i branchen skal dyste i Altice Arena om en præmiepulje på $250.000, og dette bringer den samlede præmiepulje for hele året til over $1 million.

Og hvem skal så være med? Jo naturligvis skal danske Astralis forsøge at vinde, og det sker imod NiP, FaZe Clan, Cloud9 og MIBR - det sidste hold afsløres snart.

Desuden er det blevet bekræftet at tre Blast Pro Series-turneringer vil finde sted næste år i Sao Paulo, Miami og Madrid.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster

0
Evil Geniuses har hyret Stewie2K

Evil Geniuses har hyret Stewie2K

ESPORTS. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have spillet for Team Liquid siden 2018 er det nu blevet tid for Jacky "Stewie2K" Yip at bevæge sig videre, og vi ved nu hvorhen. Via Twitter er det blevet...Indlæser mere indhold